Over Ons

Onze Passie voor Mechanische Toetsenborden & Computers

Welkom bij CusKeys, waar onze liefde voor mechanische toetsenborden en computers centraal staat. Wij zijn Kars en Tom, twee vrienden die een gedeelde passie hebben voor de wereld van gaming, technologie en alles daartussenin.

Onze reis begon lang voordat CusKeys tot stand kwam, in de dagen dat we teamgenoten in Team Fortress 2 waren. De vriendschap die tijdens onze tijd als teamgenoten ontstond vormde de basis voor wat nu ons gezamenlijke avontuur is.

Wat ons verder bond, was onze fascinatie voor mechanische toetsenborden. Na talloze uren doorgebracht te hebben achter de computer, ontdekten we de waarde van een goed mechanisch toetsenbord, hoe het onze game-ervaring naar een hoger niveau tilde en nu absoluut onmisbaar is.

Deze gedeelde passie evolueerde tot CusKeys, waar we onze kennis en enthousiasme delen met de gemeenschap van gamers en tech-liefhebbers. Ons doel is om hoogwaardige mechanische toetsenborden en andere gaming-gerelateerde producten aan te bieden die we zelf graag gebruiken.

Maar voor ons is CusKeys meer dan alleen een bedrijf; het is een voortzetting van onze interesse voor alles wat met gaming en technologie te maken heeft. We begrijpen de behoeften van gamers omdat we zelf gamers zijn. We weten hoe cruciaal het is om de juiste tools te hebben om je gamingvaardigheden te verbeteren, en we streven ernaar om die tools toegankelijk te maken voor anderen.

 Wij hopen dat je door ons de wereld van mechanische toetsenborden en gamingaccessoires op de beste manier kunt gaan ervaren. Bij CusKeys staan wij klaar om je te helpen jouw gamingervaring te optimaliseren en te genieten van elke toetsaanslag. Speel hard, typ snel!

Kars & Tom
CusKeys

Ons team

foto van kars

Kars

Founder

kars foto

Tom

Co-Founder

twitch.tv/mysttii